Gå till innehåll

Bilder

Hej! Vi är mitt i uppbyggnaden av hemsidan till Bro bygdegård.


Vi vill gärna kunna fylla några av sidorna med bilder tagna både inifrån likväl från utsidan av bygdegården. Bilder som är tagna under olika evenemang eller t.ex. aktiviteter som hållits runt om på bygdegårdens trevliga område.

Sommar, höst som vintertid. Alla bidrag är välkomna. Vi går självklart igenom samtliga bilder innan montering på hemsidan.

Valfritt: Önskar du att ditt namn finns med i hörnet på bilden, skriv gärna detta i meddelanderutan. Använd formuläret på denna sida för att välja en bild från t.ex. mobiltelefon eller från datorn. Lämna en kommentar vad bilden handlar om.

Klicka sedan "Skicka" för att skicka iväg bilden.

Med vänlig hälsning
Kenneth Meijer, webbansvarig.

[contact-form-7 id="73" title="Ladda upp bild från bygdegården"]